El meu germà i en Guillem es van casar a l’any 2016. El Carlos de Salvador i jo els hi vam regalar el disseny (per part meva) i l’execució (per part del Carlos de Salvador) de la boca de la xemeneia de la seva casa a Canet de Mar. Ells ens van subministrar unes restes d’un armari antic que tenien allà i ens van suggerir que aprofitessim els detalls més interessants de l’armari pere fer-ne el disseny.

Vam tenir que pendre moltes mides de l’estat actual,  per que el disseny hi encaixés i fos adequat al tarannà de la casa. Després, vaig pensar i dibuixar molt abans de trobar la solució final, no era fàcil.

L’execució va durar 2 anys. Mentre anava avançant, anàvem fent petites modificacions respecte al dibuix original, a mida que anàven sorgint petits inconvenients o simplement, com es va allargar bastant l’execució, d’anar mirant i mirant, se m’ocurrien algunes millores.

El resultat final ha satisfet molt a tothom: Al Carles i al Guillem (per descomptat), a l’executor, i també a mi mateixa. Ara veurem si als amics que visitin la casa també els hi agrada… Així ho esperem!