DISSENY I COMPOSICIÓ D’UNA FAÇANA A PARTIR D’UN PROJECTE REALITZAT PER UN ALTRE ESTUDI D’ARQUITECTURA.

La constructora per la que vam estar treballant tots els anys anteriors a la crisi econòmica de 2008, ens va encarregar – com ja havia fet altres vegades – el disseny de la façana d’un edifici encarregat a un altre equip d’arquitectes, degut a que la constructora no estava del tot satisfeta del que havien proposat aquests. A mi personalment, m’agradava molt dissenyar façanes, era una de les meves especialitats quan teníem l’estudi d’arquitectura a ple rendiment i ens repartíem les tasques entre l’Ignasi Arbeloa, la Sílvia Ortega i jo.

Aquesta va ser la darrera feina realitzada per mi mentre vaig treballar com arquitecte. Van ser 19 anys (de 1989 que vaig acabar la carrera fins al desembre de 2008). La direcció de les obres va anar a càrrec de la meva antiga sòcia, la Sílvia Ortega.