REFORMA D’UN HABITATGE A LA VIA AUGUSTA DE BARCELONA.

Vaig iniciar la reforma d’aquest habitatge quan la propietària del pis s’havia llançat a fer la reforma pel seu compte. A mig fer,  va demanar-me ajuda. Vaig pasar a dirigir les obres d’una reforma integral de tot el pis,  i mentre es realitzaven les obres, simultàniament, dissenyar les distribucions i mobiliari a mida de totes les estançes de l’habitatge: armaris, llibreries, taules, capçals i tauletes de nit de tots els dormitoris, llibreria i cortiner de la sala, etc, així com el disseny de tota la il·luminació i complements com les cortines, fent tots els dissenys compatibles amb el mobiliari que ja tenia la clienta i buscar-li la ubicació en l’habitatge nou.

Val a dir que no és la millor manera de treballar, però la clienta va ser molt col·laboradora i comprensiva amb les dificultats de treballar passant per alt els passos normals en una reforma.

Quan vam acabar la reforma, em va demanar d’ajudant-la a distribuir totes les seves pertinences: els quadres, els objectes de decoració, els llibres…. Va resultar molt agradable veure com de vegades, als clients, els hi costa desprendre’s de l’ajuda que els hi proporciones.