MOBILIARI A MIDA PER UN HABITATGE UNIFAMILIAR PARELLAT A l’URBANITZACIÓ SAN BERGER D’ALELLA (BARCELONA)

Se’m va encarregar dissenyar diferents mobles a mida d’aquest habitatge. El propietari disposa d’una colecció molt important tan d’obres d’art com de mobiliari d’antiquari, i el mobiliari a dissenyar tenia que ser en funció d’aquests. Vaig encarregar-me de la llibreria a mida de la zona de treball,  el moble contenidor de la televisió i l’equip de música, i un moble vitrina amb llum  d’unes escultures Art Nouveau “crielefantines”. Tots aquest mobles, tenien de ser de fusta de roure tenyida en negre, amb les vetes vistes.

També se’m va encarregar el disseny de tot el mobiliari del dormitori principal: El capçal del llit, les tauletes, un moble d’emmagatzematge, el moble per la televisió i tots els mobles d’una zona d’escriptori amb taula de despatx i prestatgeria. A banda, se’m va demanar també la il·luminació i la distribució de més obres pictòriques de colleccionista del propietari.

Val a dir que el propietari tenia les idees molt clares del que volia, cosa molt d’agrair quan has de dissenyar coses tan a mida i tan personalitzades.