REFORMA D’UN HABITATGE A LA PLAÇA VILA DE MADRID DE BARCELONA:

Aquest va ser un encàrrec molt interessant, doncs els propietaris eren una parella jove, que tenien una filla cada un d’ells d’un matrimoni anterior, i anaven a viure junts amb les dues nenes. La reforma doncs, comportava molta il·lusió per la nova vida que anàven a començar. El programa de l’habitatge que ens van demanar, va ser fer una habitació per ells, una compartida per les dues nenes (va portar molta feina com era d’esperar), 2 banys, cuina menjador, sala amb zona de lectura,  També ens van indicar que teníen molt llibres, per tant, teníem que dissenyar molt d’espai d’emmagatzematge de llibres.

El concepte d’aquest projecte queda molt ben reflectit en la planta de reforma: Una línea lleugerament inclinada que travessa tot l’habitatge, l’organitza, i fa compatibles pel seu disseny, les llibreries, les portes d’entrada a les diferents estances i els armaris. Tot està dissenyat a mida dels espais i l’hora que conté les llums indirectes que il·luminen els diferents espais que travessa aquesta línea d’armaris, llibreries i portes.

Aquesta reforma la vam portar a terme l’Ingasi Arbeloa i jo. Allà vam conèixer al Michael Rust, un escultor del vidre amic dels propietaris, al que li van encarregar que col·laborés amb nosaltres. Vaig quedar fascinada per la seva feina. I a partir d’aquell moment, vaig començar a treballar amb ell, fins avui dia. Tot un plaer.

El fris que hi ha a l’habitació de les nenes, amb motius de circ, el va realitzar la Mercè Botey.