REFORMA DEL RESTAURANT COVENTRY A LA RAMBLA DE CATALUNYA DE BARCELONA.

El propietari del Restaurant Coventry, ens va demanar que reforméssim i actualitzéssim la imatge del seu local. Era un espai característic dels anys 70: Barra amb sobre de granet “Rosa Porriño” així com el paviment, els arrambadors de fusta amb quarterons, taules i cadires anodines…

Les propostes de modernització van costar bastant. Però el propietari les anava entenent. Fins i tot, va acceptar que la meva germana Mercè, llicenciada en Belles Arts, realitzés un mural tipus còmic al llarg de tota la paret del restaurant.

Realitzar aquest mural és un gran record que conservem la meva germana i jo. Ella va demanar-me ajuda, no es veia en cor de fer tanta feina ella sola. Així que vam estar un mes sencer pintant el mural de vuit del mati a dues del migdia. Em llevava a les 7 del matí, portava el meu fill Manel a la guarderia (tenia 2 anys) i me n’anava corrents a pintar el mural, on ja m’esperava la Mercè. Ella havia fet diapositives de tot els seu dibuix, i les projectàvem a la paret per anar pintant segons el model.

El restaurant va quedar molt bé. Vaig quedar molt satisfeta de tot el conjunt, la façana, la barra, l’organització dels espais i especialment, del mural. D’aquelles feines que et deixen un record molt gratificant.