REHABILITACIÓ DE LA PLANTA PIS DE l’ANTIGA NAU INDUSTRIAL “EL BULLIDOR” DE RUBÍ (BARCELONA),

Després de l’encàrrec de la Llar d’infants “La Lluna II” per part de l’Ajuntament de Rubí, van encarregar-me el disseny i la direcció de les obres d’una Escola d’Adults que volien organitzar en la Planta Pis de l’antiga nau industrial de “El Bullidor”. En la Planta Baixa, ja estava en funcionament una Llar d’Infants, i la Planta Pis estava en desús.

Un dels problemes que van encarregar-me a resoldre era la greu reverberació que hi havia a les futures aules. Problema que vaig resoldre revestint un dels paraments verticals de cada aula amb plaques acústiques de cartró guix.

Tanmbé  vaig dissenyar tota la il·luminació de les aules i zones comuns amb lluminàries de la casa Lamp,

Es van canviar totes les fusteries antigues per noves d’alumini amb doble vidre, i es van canviar els colors de tots els espais.